Ondernemen

Profiteer van payroll voor uw kapperszaak

Wat kan payroll voor mij betekenen?

Naast de dagelijkse kapperswerkzaamheden bent u ook ondernemer voor uw personeel. Met een handige payroll service voorkomt u onnodig kwesties en risico’s. Bovendien vergt de financiële administratie naast ondernemen veel tijd. Door te kiezen voor payrolling houdt u weer overzicht op uw personeelszaken. Uw salarisadministratie en urenverwerking wordt tot in de puntjes voor u geregeld. U ontvangt alleen een factuur van de gemaakte uren die uw medewerkers hebben gewerkt. Bij ziekte, vakantie of feestdagen krijgt u dus geen factuur. Steeds meer kappers dragen hun administratie dan ook over aan een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor payrolling.

De voordelen voor u en uw werknemers

Naast dat het u veel tijd scheelt, heeft payrolling nog veel meer voordelen. Zo voorkomt u ook hoge kosten wanneer er iets misgaat met uw administratie. Tevens bespaart u in zorgen. Het is begrijpelijk dat u zich liever bezig wilt houden met uw corebusiness. Vandaar dat payroll ervoor zorgt dat uw medewerkers tijdig en correct worden uitbetaald. Daarnaast zijn specialisten in payroll altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wetgeving en diverse cao’s. U biedt uw medewerkers tevens meer inzicht in het aantal uren dat ze gewerkt hebben en hun loonstroken. U houdt zelf altijd de regie over zaken als wie u aanneemt en welke type contracten u uw nieuwe werknemers geeft. Met een online systeem geeft u uzelf en uw medewerkers in feite meer overzicht en flexibiliteit. Alle verplichtingen en verantwoordelijkheden rondom uw salarisadministratie neemt een payrollbedrijf van u over.

Waarom payrolling voor kappers?

Een payrollbedrijf heeft veel ervaring in verschillende branches en zo ook in kappersbedrijven. Of het nu gaat om een grote of kleine onderneming, een payrollorganisatie biedt u het volgende:

  • Flexibele contracten
  • Overname vaste contracten
  • Alles wordt digitaal verwerkt
  • Optimaal advies gericht op uw situatie

Hoe regelt een payrollbedrijf de facturatie?

Als u voor uw kapperszaak kiest voor payrolling, worden uw medewerkers altijd uitbetaald met het vaste salaris volgens hun contract. Loopt het contract van uw werknemers af? Dan regelt een payrollbedrijf dit ook voor u. Zij zijn gespecialiseerd in diverse contracten. Ook bij ziekte en vakantie worden uw medewerkers uitbetaald. Bent u overtuigd van de vele voordelen? Draag de loon-, personeels- en arbo-administratie dan over aan een payrollbedrijf.