Meetings Ondernemen

Hoe u beter en flexibeler kunt werken

Interactief werken is de toekomst

Heel erg lang geleden was het essentieel face to face met alle deelnemers te kunnen vergaderen. Doordat we steeds sneller en op verschillende locaties gingen werken, ontstond de conference call. Ideaal, maar toch misten velen daarmee het oogcontact, dat essentieel blijkt te zijn voor heldere, duidelijke en open communicatie. Gelukkig zijn er grote stappen gezet in de technologie. Hierdoor is open kennisdeling mogelijk en kan er beter en flexibeler gewerkt worden vanuit een virtueel kantoor. Lees verder om te ontdekken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met interactieve projectoren in een virtueel kantoor.

Op afstand succesvol vergaderen doen we zo

De technologie om onafhankelijk van locatie succesvol met elkaar te vergaderen wordt alsmaar beter. Meeting rooms zijn verbonden met elkaar, virtueel en flexibel. Zelfs wat het delen van presentaties, documenten of projecties betreft, is het niet meer noodzakelijk met z’n allen in één auditorium of zaal te zitten. Via de nieuwste snufjes en programma’s, kan iedereen, waar dan ook ter wereld, met elkaar communiceren. Ook de vergaderruimte is niet meer zoals vroeger. Plaats in één virtueel kantoor een projector en verbind deze met alle deelnemende partijen van de vergadering. Iedereen kan zien wat er besproken wordt. Er kunnen zelfs direct, door alle aanwezigen, aanpassingen in documenten aangebracht worden. En vergeet niet dat alle deelnemers elkaar desgewenst ook kunnen zien met behulp van camerafuncties.

Wanneer een virtueel kantoor handig is

Even terug naar het virtueel kantoor. Want waarom past juist deze werkplek zo goed in het nieuwe werken? Een virtueel kantoor is uitermate geschikt als u:

  • Geen vast, eigen of duur kantoor nodig heeft
  • Uw post niet op uw huisadres bezorgd wilt krijgen
  • Uw postverwerking graag uitbesteedt aan deskundigen
  • Gebruik wilt maken van een vakkundige telefooncentrale
  • Indien nodig gebruik wenst te kunnen maken van een kantoor

Dankzij deze eigenschappen wordt het stukken eenvoudiger én veiliger om kennis te delen. Vraag daarom direct een virtueel kantoor aan!

Vraag een virtueel kantoor aan

Heeft u interesse in een virtueel kantoor? Overal in Nederland vindt u representatieve kantoren waarin u een virtueel kantoor kunt huren. Zo heeft u indien nodig een degelijk kantoor tot uw beschikking, bent u stukken voordeliger uit dan met een vast kantoor en weet u zeker dat aan u gerichte post en telefoontjes netjes verwerkt worden. Kortom, ga vandaag nog op zoek naar een virtueel kantoor en doe ook mee aan die nieuwe vorm van kennisdeling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *